wutagebouw

Administratie

Twee medewerkers bij Wuta verzorgen de huuradministratie en de werkzaamheden rond de verhuur van onze woningen.
De financiële administratie wordt verzorgd door Woningstichting Vecht & Omstreken.

wuta kantoor

Van Groot naar Beter

Huurt u een grote woning van ons (van minimaal 4 kamers) en wilt u kleiner gaan wonen? Dan krijgt u voorrang. Naast voorrang krijgt u vanaf 1 december 2019 misschien ook wel een aantrekkelijke regeling voor uw nieuwe huurprijs. Lees hieronder waarom dit zo is.

De woningmarkt in de regio Utrecht zit op slot. De gemiddelde inschrijfduur is bijna tien jaar. Dit komt voor een groot deel doordat er te weinig doorstroming is. Dat wil zeggen, huurders van een sociale huurwoning verhuizen niet snel en niet vaak. Hierdoor hebben ook starters minder kans op een woning.

Om deze huurders een handje te helpen hebben de woningcorporaties in de regio Utrecht onderling afgesproken om een aantrekkelijke regeling voor de nieuwe huurprijs aan te bieden wanneer zij kleiner gaan wonen. Uw nieuwe netto huurprijs wordt nooit meer dan € 50,00 hoger dan wat u nu betaalt aan nettohuur.

Alle corporaties in de regio doen mee. Dus de afspraak geldt ook als u naar een andere corporatie verhuist. Hoe dit precies werkt, leest u op de website van WoningNet.

Woningstichting Wuta Nigtevecht
Hoekerstraat 7
1393 NR  Nigtevecht

0294-253 354
wutawbc@xs4all.nl